דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


הסטייק המושלם 

מאת    [ 11/04/2011 ]

מילים במאמר: 126   [ נצפה 2592 פעמים ]

שם הרשמי של התענוג הזה הוא סטייק “פאווה” (Pave). יש עליו מינימום 300 גר’ של בשר בקר עסיסי (Rump) בעובי של כחמישה ס”מ, ומבחינתנו הוא הכוכב בתפריט מסעדות הקנטון שלנו, בפרט במסעדת “לה קאטונייה”.

השף במטבח רק מתחיל את תהליך הצלייה, ומגיש אותו על לוח לוהט של צפחה שחורה, לצלייה אישית של כל סועד לפי טעמו. “פאווה”, אגב, פירושו מרובע. בדרך כלל הוא מוגש עם תוספת פשוטה של ירקות מאודים או משהו דומה. אבל בינינו, לא צריך לבלגן את המנה עם שטויות שרק יפריעו לחלום הקרניבורי המזוקק הזה. אם אתם בסביבה:  www.lecatogne.ch




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב